Tuintje Rondreizen

‘Tuintje in mijn Hart’ rondreizen

De romantische komedie Tuintje in mijn Hart speelt zich volledig af in het tropische Suriname. Twee maanden lang zijn zo’n 70 Nederlandse en Surinaamse crew- en castleden in Suriname aan het werk geweest voor de opnames. De film laat je proeven van de ongerepte natuur, historische plantages en het sfeervolle Paramaribo.

Van Holland tot Switi Sranan!

Smaakt de film naar meer? Kom naar Suriname en ervaar je eigen Tuintje in mijn Hart avontuur! Onze partner Waterproof Tours Suriname is als line producer vanaf de eerste scouting trip volledig betrokken geweest bij alle aspecten van de opnames in Suriname. Voor Jozef Eco Tours en de lokale bevolking van Gunsi was ook een bijzondere taak weggelegd; drie dagen lang vormde het dorp en haar omgeving het decor voor verschillende opnames.

Ontdek zelf al het moois van Suriname met één van de twee officiële Tuintje in mijn Hart rondreizen. Kies voor Follow the CREW wanneer je van avontuur houdt, of Follow the CAST wanneer je voor iets meer comfort gaat.

img_2882_xl

Follow the CREW
Actief en avontuurlijk; ervaar de reis van de Tuintje Crew

Een 15-daagse avontuurlijke reis langs de mooiste filmlocaties en de highlights van Suriname. Deze reis is lekker actief en soms wat meer basic, maar juist daardoor een fantastische ervaring!

Wat ga je doen? Hoofdstad Paramaribo – Hiking natuurpark Brownsberg – Fietsen naar oude plantages – Bezoek aan het magische stuwmeer – Verblijf bij Marroncultuur in de jungle – Dolfijnen spotten rond zonsondergang – Relaxen bij colakleurige kreek.
Wat is inclusief? 14 overnachtingen, 27 maaltijden, ruim 10 dagen aan georganiseerde trips en excursies, alle transfers buiten Paramaribo.

Prijs vanaf € 1190 p.p. (exclusief ticket)
Lezersaanbieding in Vrij: €1799 p.p. (inclusief ticket)

Lees hier meer over de Tuintje Crew Rondreis

Follow the CAST
Comfortabel en ontspannen; beleef Suriname als een Tuintje Filmster

Een 15-daagse reis langs de schitterende locaties waar de acteurs verbleven, aangevuld met filmlocaties en de highlights van Suriname om je reis helemaal compleet te maken!

Wat ga je doen? Hoofdstad Paramaribo – Dolfijnen spotten rond zonsondergang – Varen en touren langs plantages – Een verwendagje bij een schitterend wellness resort – De Marroncultuur ontdekken vanuit een prachtig jungle resort – Zelf met een 4×4 door de savanne rijden – Relaxen aan rivieren en kreken.
Wat is inclusief? 14 overnachtingen, 26 maaltijden, ruim 10 dagen aan georganiseerde trips en excursies, alle transfers buiten Paramaribo.

Prijs vanaf €1490 p.p. (exclusief ticket)
Lezersaanbieding in Vrij: €2029 p.p. (inclusief ticket)

Lees hier meer over de Tuintje Cast Rondreis

tuintje_front-page-001
.
Tuintje in mijn Hart Magazine
Exclusief bij jouw rondreis

Speciaal voor de rondreizen is er ook een speciaal magazine ontwikkeld met exclusieve achtergronden over het ontstaan van de film, de scoutingtrip, interessante en grappige weetjes van de opnames, achtergrond-informatie over filmlocaties en de allerleukste insider tips voor tijdens je verblijf. Gratis bij iedere boeking!

 

Neem voor reisvoorwaarden en boekingen contact met ons op!