Onze gidsen

Jozef Dinge
is gids en tevens de eigenaar van Jozef Eco Tours. De eerste tours deed hij voor familie en vrienden van zijn pleegmoeder en uiteindelijk is dit uitgegroeid tot de start van zijn eigen bedrijf. Met Jozef Eco Tours wil Jozef zijn ervaringen meenemen en het toerisme naar een hoger niveau brengen. Door samen te werken met andere touroperators en door het uitwisselen van ervaringen tussen toeristen en de lokale mensen hoopt hij hieraan een bijdrage te kunnen leveren. Jozef is zelf opgegroeid in Saamaka en kan u als ervaringsdeskundige van alles vertellen over de omgeving en de leefwijze. Bovendien kan hij ook erg goed koken!

Jozef is een geweldige gids en gastheer die zijn kennis en liefde voor het gebied en de cultuur goed weet over te brengen.”

Jozef en Olan

                                                            Jozef en Olan

Olan Dinge
is sinds november 2015 vaste gids bij Jozef Eco Tours. De kneepjes van het vak heeft hij geleerd op het toeristenoord Awarradam in de buurt van zijn geboortedorp Kajana. Na een korte opfriscursus is hij begonnen bij ons en heeft laten zien dat de liefde voor het toerisme in het Dinge-bloed zit! Als jongere neef werkt hij met dezelfde passie samen met de lokale bewoners en is ook altijd benieuwd naar de verhalen die zijn toeristen te vertellen hebben. Olan is een erg goede visser, maar waarschijnlijk een van de weinige Saamaka die zelf geen vis lust.

We hebben genoten van zijn vriendelijkheid, zijn kennis over de jungle, de activiteiten die hij verzorgd heeft en zijn honger naar (meer) kennis.”

2 Reacties op “Onze gidsen

  1. Olan bedankt! Het was een fantastische ervaring. De kennis en zijn verhaal van waar hij is opgegroeid maakt diepe indruk. Een puur en mooi mens en super mooi dat je mensen laat ervaren waar jij vandaan komt. Je kookkunsten daar kan ik nog wat van leren. Groet, Linda

  2. Wij hebben erg genoten van onze reis in Suriname. Olan heeft ons met veel liefde over zijn land verteld. Een fijne gids die vriendelijk en rustig aanwezig was.de begeleiding naar Gunsi was goedgeregeld. Dank je wel Olan. Wij kijken terug op een mooie herinnering
    Jos John Truus en lida

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s